Ben jij een student verpleegkunde met honger naar een leuke eerste job? Dan zit je goed bij AZ Zeno. Wij hebben niet alleen een supersfeer op de werkvloer, moderne campussen en veel afwisseling, maar ook gewoon heerlijk vers eten, recht van bij onze eigen bioboer.

Al eens proeven? Dat kan! Schrijf je nu voor een online kennismaking en maak kans op een verse maaltijd voor 2 personen, aan huis geleverd door onze Ambulance Ambiance. Je kan kiezen uit drie toppers: gehakballetjes in tomatensaus, zalm met pesto of falafel met tzatziki.

leer az zeno kennen
met een volle maag

AZ Zeno zoekt
enthousiaste collega's

Heb jij nood aan een nieuwe job? Dan pikt onze ambulance ambiance je met plezier op. Want AZ Zeno is altijd op zoek naar collega's die houden van een stevige dansplaat en fun op het werk. En ook van een job in de zorg, natuurlijk. Wij hebben heel wat vacatures op onze campussen in Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem.

Wil je weten hoe het werkt? Bekijk onze video en ontdek hoe een ritje met de leukste ambulance ter wereld eruitziet.

waarom bij ons werken

Je hebt het al gezien: bij AZ Zeno werken, dat is elke dag amusement verzekerd. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom het geweldig is om bij ons te werken.

kleinschalige dansvloer

AZ Zeno is een kleiner ziekenhuis dat uitblinkt in een familiale sfeer. Van poetshulp tot verpleegkundige en van kok tot arts: iedereen heeft een feestelijke glimlach op het gezicht. Ons Zeno Feels Good team zorgt voor een topsfeer op de vloer.
Onze campus in Knokke-Heist is een prachtige nieuwbouw. Het is heerlijk om te werken in zo'n hoog-technologische, moderne plek vol ruimte en licht. In Blankenberge en Maldegem verbouwen we volop om van AZ Zeno overal een mooie werkplek te maken.

schitterende locatie

2
1

afwisselend ritme

In een ziekenhuis vol ambiance is elke dag anders. Je werkt samen met enthousiaste collega's en krijgt energie van je dankbare patiënten. Op de dansvloer van AZ Zeno sta je nooit stil: we helpen je graag met interne en externe opleidingen.
Deeltijds werken, loopbaanvermindering of ouderschapsverlof? Daar staan we zeker voor open. Hier kan je je job perfect combineren met alles ernaast. En dankzij de vlotte bereikbaarheid van onze campussen verlies je geen tijd in de file.

flexibel
feest

3
4

elke werkdag wordt een topdag

Met ons intern programma Zeno Feels Good zorgen we ervoor dat elke werkdag een topdag wordt. Je wordt regelmatig verrast met een lekkere traktatie, Sinterklaasontbijt of afterwork drink. Doe jij binnenkort mee met ons kicker- of biljarttoernooi?

ambulance ambiance - az Zeno

waar geef jij het beste van jezelf?

AZ Zeno heeft vestigingen in Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem. De campus in Knokke-Heist is een schitterende nieuwbouw en ook in Blankenberge zijn we volop bezig met verbouwingen. Op de kleinschalige campus in Maldegem voel je onze unieke sfeer misschien wel nog het best.

goesting
om erin te vliegen?

Neem een kijkje tussen onze vacatures en kies de job die bij jou past. Vind je jouw favoriete functie niet? Solliciteer toch en misschien starten we wel een spontaan feestje.

vacatures
artsen

Ben jij een arts die houdt van een topsfeer op het werk? Kies voor onze moderne campus en krijg er de ambiance gratis bij.
Als paramedicus bij AZ Zeno ontvang je je patiënten in een joviale sfeer en heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

vacatures
paramedici

bekijk de vacatures
bekijk de vacatures

vacatures verpleegkundigen

Bij ons kom je terecht in een energiek team met supervriendelijke collega's. Vanaf nu leg jij je patiënten in de watten in het plezantste ziekenhuis van 't land.

bekijk de vacatures

vacatures directie, leidinggevende en staf

Swing jij ons team doorheen alle obstakels? Dan is een job als directie, leidinggevende en staf in AZ Zeno echt iets voor jou! Wij staan alvast te popelen om je enthousiast te ontvangen.
Techniek, da's precies als de macarena dansen voor jou. In AZ Zeno staan tal van technische uitdagingen op jou te wachten.

vacatures
technische functies

bekijk de vacatures
bekijk de vacatures

vacatures
apotheek

Jij hebt een hart voor mensen. In onze moderne Apotheek maak jij een positief verschil in de wereld van onze patiënten. Omringd door je team word je elke dag uitgedaagd om net een stap verder te gaan.
Word jij onze nieuwe James Watson? Zet alvast je labobril op, want in het ultramodern AZ Zeno labo kan jij volop nieuwe ontdekkingen doen.

vacatures
labo

bekijk de vacatures
bekijk de vacatures

vacatures
administratie / ict

Dé oplossing voor wie van een bureaujob houdt, maar eigenlijk niet zo goed kan stilzitten: dat is een administratieve of ICT-functie bij AZ Zeno.
Hou jij ervan om te swingen op je favoriete hit terwijl je schoonmaakt of in de potten roert? Dan is een job bij onze huishoudelijke dienst op je lijf geschreven.

vacatures
huishoudelijke dienst

bekijk de vacatures
bekijk de vacatures

swingende
student

Maak een feest van je vakantie en verdien ondertussen een centje bij. De ideale vakantiejob, als je 't ons vraagt.
Wil je bij ons werken, maar is er geen vacature voor jou? Solliciteer spontaan en wie weet komt daar snel verandering in.

spontaan
solliciteren

bekijk de vacatures
solliciteer nu
Da's AZ Zeno. Ons team van 900 enthousiaste personeelsleden en 95 artsen legt hun patiënten graag in de watten. Met heel veel goesting en competente professionaliteit werken we dagelijks aan een verbeterde zorg. En dat in een een warme, gastvrije en vernieuwende omgeving.

Zo is onze campus Knokke technologisch sterk uitgerust en behaalden we het NIAZ-Qmentum kwaliteitslabel, een teken van de kwaliteit en veiligheid van onze zorg.

ziekenhuis
vol ambiance